روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خمینی شهر خبر داد:
کشت زعفران در منزل
کشت زعفران در منزل یک فعالیت جذاب و سودمند است که به فضای زیادی هم نیاز ندارد
برای این کار میتوانید مراحل زیر را دنبال کنید.
۱- انتخاب پیاز زعفران:
پیازهای باکیفیت و سالم را از منابع معتبر تهیه کنید. این پیازها باید درشت و بدون هرگونه بیماری یا آفت باشند.
۲- آمادهسازی محیط کشت:
اگر در گلدان کشت میکنید، گلدانی با زهکشی خوب انتخاب کنید
از خاک سبک و حاصلخیز، مانند ترکیبی از خاک باغچه و ماسه، استفاده کنید
گلدانها را در محیطی با نور مناسب (مانند پشت پنجره آفتابگیر) قرار دهید
۳- زمان کاشت:
بهترین زمان برای کاشت زعفران، اواخر تابستان یا اوایل پاییز است
۴- کاشت پیاز
پیازها را به عمق ۱۵-۲۰ سانتیمتر در خاک بکارید
فاصله بین پیازها حدود ۱۰ سانتیمتر باشد
۵- آبیاری:
زعفران به آب زیادی نیاز ندارد. بعد از کاشت، یک بار آبیاری کنید و سپس خاک را تا زمان جوانهزنی خشک نگه دارید.
پس از شروع رشد، آبیاری به مقدار کم و با فاصله انجام شود
۶- برداشت گل
در ماههای آبان و آذر، گلهای زعفران ظاهر میشوند. با دقت گلها را چیده و کلالههای قرمز رنگ را از گل جدا کنید.
۷- خشک کردن زعفران:
کلالهها را در محلی تمیز و خشک با جریان هوای ملایم خشک کنید
این فرآیند نهتنها محصولی ارزشمند برای شما به ارمغان میآورد، بلکه لذتبخش و سرگرمکننده نیز هست
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خمینی شهر
|